Winactie!

(Voor basisscholen in Nederland)


Tijdens mijn verhuizing ontdekte ik dat ik nog meer exemplaren van mijn handboek over toneelspelen in de klas in huis heb dan ik dacht. (En mijn boekenkast in mijn nieuwe huis is vol.) Vandaar deze leuke winactie. Speel jij graag toneel met je klas? Of zou je wel meer toneel willen spelen maar doe je eerst graag ideeën op voor toneelstukjes die weinig voorbereiding vergen? Doe dan mee en win het handboek niet alleen voor jou, maar voor je hele team! In het boek vind je informatie over de opbouw van een leuke toneelles en uitgeschreven toneelsuggesties voor onder-, midden-, en bovenbouw. 
Hoe doe je mee? 
Stuur mij een mailtje via martejongbloed@gmail.com met als titel: 'Wedstrijd toneelboek'. Vertel me in het mailtje waarom jullie het boek willen winnen en laat weten hoeveel groepen jouw school heeft. Eind mei kies ik uit alle mailtjes drie winnende scholen! De winnende scholen krijgen bericht per e-mail.

De boeken stuur ik op naar het adres van de school. In verband met de verzendkosten kunnen alleen basisscholen in Nederland meedoen.


Delen mag!