Maak nu kennis met vinnie en flos! Samen durven ze alles!

9200000095082614.jpg

Dit grappige voorleesboek over Vinnie & Flos van Pluim-winnares Marte Jongbloed en Natascha Stenvert bevat herkenbare verhalen voor kleuters.

Onder het motto "Ik durf alles, ook al ben ik bang!' geven Vinnie en zijn ondeugende vriendje Flos jonge kinderen net dat beetje zelfvertrouwen om nieuwe dingen uit te proberen.


Vinnie verhuist met zijn ouders naar een nieuw huis. Alles is een beetje eng in het begin, ook de nieuwe slaapkamer. Maar dan ontmoet hij Flos die in een boek in zijn kamer woont. Vinnie en Flos worden dikke vrienden en beleven samen veel avonturen waarbij de één de ander en dan weer de ander de één uit de brand helpt.
Vinnie & Flos bevat 15 korte afgeronde kleuterverhalen.

De vlotte en toegankelijke tekst is geschreven door Marte Jongbloed, auteur van o.a. De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre (bekroond met een Pluim van de Senaat van de Nederlandse Kinderjury). De vrolijke full colour illustraties van Natascha Stenvert (bekend van o.a. Kolletje) brengen Vinnie en Flos tot leven.


Ook leverbaar: Vinnie & Flos – Het huis en Vinnie & Flos – Familie, twee stevige kartonboeken voor peuters.

De boeken over Vinnie & Flos gaan over alle eerste keren in het leven van peuters en kleuters geeft ze net dat beetje zelfvertrouwen.

9200000100730022.jpg
9200000100730063.jpg

Boek de grappige poppenkastvoorstelling over Vinnie en FLos!

Een interactieve voorstelling voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Zing samen het Vinnie & Flos-lied, kijk naar een vrolijke poppenkastvoorstelling en doe daarna mee met onze speciale knutselworkshop!

Voor meer informatie: jeugd@schrijverscentrale.nl